Våre tjenester

Lowell er blant Europas største kreditthåndteringsselskap, med over 100 års erfaring. Vi er eksperter på kreditthåndteringsmarkedet og fungerer som et mellomledd mellom deg som bedrift og dine kunder. Vi drives av vår visjon «Make credit work better for all», og finner en løsning sammen.

Lowell kan tilby store multinasjonale selskaper og  små og mellomstore bedrifter et heldekkende utvalg av kreditthånderingstjenester for å skape nye vekstmuligheter.

Vår rolle er å hjelpe deg og din bedrift å opprettholde et godt forhold til kundene dine gjennom hele kredittprosessen.

Vi gjør dette ved å hjelpe deg og din bedrift til å gjøre gode og faktabaserte beslutninger.Det handler om å gjenopprette ubetalte og påståtte krav på en effektiv, men likevel respektfull og vennlig måte.

Vi verdsetter forholdet mellom din bedrift og dine kunder. Derfor er vi alltid klare til å tilpasse prosessen i henhold til hver kundes situasjon, for at ikke firmaets rykte skal komme til skade.


Fakturering

Du selger, vi fakturerer kunden din og sikrer at du får betalt. Les mer om våre faktureringstjenester


Reskontro

Vil du fakturere selv, men ønsker hjelp til effektiv videre oppfølging? Les mer om reskontro


Purring og inkassovarsel

Vi purrer på fakturaene som er forfalt og sender gyldig inkassovarsel til rett tid.

Les mer

Lindorffs inkassotjänster


Inkasso i Norge

 

Vi følger opp hver sak individuelt med tilpassede tiltak og tett oppfølging. Vi mener en inkassosak løses best ved dialog og et forslag til en løsning. Les mer om inkasso i Norge


Kjøp av fordringer

Vil du ha betalt for avskrevne fordringer? Vi kjøper og overtar innkreving av dine gamle krav og portefølje. Les mer om kjøp av fordringer


Lindorffs analystjänster

Inkasso i utlandet

Vår globale utstrekning gjør oss til en av Norges ledende leverandører av inkasso i utlandet. Det kan være viktigere enn du tror. Les mer om inkasso i utlandet


Analysetjenester

Vi hjelper deg med å ta bedre og mer bærekraftige beslutninger knyttet til å yte kreditt. Les mer om Lowells analysetjenester.


Kreditthåndtering innen energisektoren

Vi leverer kreditthåndteringstjenester til noen av de største energiselskapene i Norge. Les mer om våre tjenester knyttet til energisektoren her.