Kurs og seminarer

Kurs og seminarer

Lowell holder jevnlig kurs innenfor kreditthåndtering og inkasso med mer. Våre foredragsholdere er blant de mest erfarne i landet og får svært gode tilbakemeldinger fra kursdeltagerne.

Bli med på vår nye webinarserie:
Skymøte med Lowell!

Koronasituasjonen gjorde at våre kundekurs ble erstattet med webinarer denne høsten. Det var en ny opplevelse for oss alle, men ga oss også positive erfaringer.

Vi i Lowell sitter igjen med mange gode tilbakemeldinger, både på våre webinarholdere og vårt faglige innhold. Det setter vi pris på.

Selv om vi kommer til å tilby fysiske kurs så snart det blir mulig, har vi fått bekreftet at webinarer er en god måte å formidle kunnskap på. Vi ser også at webinarer kan være tidsbesparende, fordi webinarformen gjør det enkelt å holde fokus på helt konkrete problemstillinger - uten at du som deltaker trenger å sette av store deler av arbeidsdagen. 

Vi har derfor bestemt oss for å fortsette med webinarer, og introduserer herved vår nye webinarserie Skymøte med Lowell.  

 

Hva skal Skymøte med Lowell handle om?

Lowell Norge består av 219 ansatte, og dette er fagpersoner som til sammen har bred og dyp erfaring fra alle ledd i den norske inkassobransjen. 

Målet vårt er å gjøre denne erfaringen og kunnskapen tilgjengelig for våre kunder.  

På hvert enkelt Skymøte med Lowell vil du derfor møte dedikerte fageksperter, som vil gå i dybden på konkrete temaer med et mål for øye: Å gi deg ny innsikt.

 

Bli med på første Skymøte med Lowell: Temaet er kundeservice

Vårt første Skymøte starter i begynnelsen av 2021, og vil bli ledet av Lene Strengelsrud. 

Strengelsrud er leder av Lowells Customer Operations, hvor hun i dag styrer 44 rådgivere som er ansvarlige for saksbehandling og som veileder kundene. Selv om hun ikke har æren alene, er hun i høyeste grad en viktig bidragsyter til at Lowell vant Kundeserviceprisen 2020, så her vil det definitivt bli flere gode tips du kan dra nytte av.

Vi gleder oss til å se deg!