Intrum Justitia Norge er nå Lowell

Intrum Justitia Norge er nå en del av Lowell-konsernet og har derfor byttet navn og logo.

Sammen med Lindorff i Sverige, Danmark, Estland og Finland danner Intrum Justitia Norge en nordisk region i Lowell Group. Den første oktober byttet vi navn til Lowell.

Vi er nå en del av Lowell, Europas nest største kreditthåndteringsselskap. Lowell har nå over 4.400 ansatte i ni land og håndterer 36 millioner europeiske forbrukere.

Lowell i sin nåværende form ble grunnlagt i Storbritannia i 2004 av konsernsjef James Cornell og har en sterk entreprenørhistorie. I 2015 fusjonerte Lowell med den tyske markedslederen GFKL og gikk dermed inn i DACH-regionen (Tyskland, Østerrike og Sveits). Gjennom det nordiske oppkjøpet tar Lowell en sterk posisjon i Europa som den nest største leverandøren av kredittforvaltning, med tilstedeværelse i Storbritannia, Tyskland, Østerrike, Sveits, Danmark, Norge, Finland, Sverige og Estlan. Lowell eies av det globale investeringsselskapet Permira Funds og Ontario Teachers 'Pension Plan (OTPP).

Vi er stolte over å være en del av Lowell. Vi har et felles ønske om tilby våre samarbeidspartnere og deres kunder den beste servicen. Med Lowells sterke eiere og Premira og Ontario Teachers’ Pension Plan i ryggen, får vi enda større plass ved bordet for finansielle investeringer. Vi er også mer i stand til å investere i, og effektivt bruke, digitale løsninger som skaper langsiktige verdier for samarbeidspartnere så vel som for kunder.

Vår bruk av data og atferdsvitenskap gjør at vi kan levere de beste løsningene til våre samarbeidspartnere og kunder. Dataene forteller oss mye om hva vi gjør, men hvordan vi gjør det avhenger av menneskelige interaksjoner; dialog, gjensidig forståelse og empati. Å kombinere menneskelig atferd og vitenskap på en etisk måte er det som skiller oss ut fra mengden.

I oktober byttet vi navn og logo. Men for en smidigere overgang vil vi legge til "tidligere Intrum Justitia" i logoen.

Skulle du ha noen spørsmål, eller kommentarer kan du ta kontakt med våre salgsavdeling, eller kundeservice. Så svarer vi deg med glede. 

 

/media/109949/offset_580864.jpg

Vi har høye ambisjoner og en visjon om å være best innenfor vårt felt i Norden.