Lett tilgjengelig og god rapportering

Som Lowells samarbeidspartner ønsker vi at du alltid skal ha tilgang til oppdatert informasjon og føle du har full kontroll på og oversikt over fordringene dine.

Lowell spesialiserer seg på kredittstyring og er her for å hjelpe virksomheten din. Gjennom vår digitale selvbetjeningsløsning Lowell Access, kan du og din bedrift enkelt og raskt få tilgang til tydelige og lettforståelige rapporter og nøkkeltall. 

 

Lowell Access 

  • Gir deg en samlet oversikt over selskapets fordringer. 
  • Gir deg tilgang til dynamiske rapporter som hjelper deg og selskapet ditt med å analysere innfordringsprosess og betalingsadferd. 
  • Muliggjør for løpende kommunikasjon mellom deg som oppdragsgiver og Lowells rådgivere på saksnivå. 

Lowell Access er en nordisk løsning, men er også tilpasset lokale forhold. Hvis du trenger støtte er Lowells eksperter tilgjengelige for å hjelpe deg med analyse av dataene og redusere kredittapene dine. 

 

Hold styr på utviklingen med Lowells Portfolio Risk Analysis 

Ved hjelp av tjenesten Portfolio Risk Analysis, kan selskapet ditt redusere risikoen for tap og øke salget ved å ta mer nøyaktige kredittbeslutninger basert på oppdatert informasjon.  

Med oppdaterte data er det mulig å forutsi, overvåke og reagere på kundenes betalingsevne. Du kan dermed  tilpasse purre- og inkassotiltak til kundenes spesifikke atferd og få fakturaer betalt så raskt som mulig samtidig som du tilbyr kunden skreddersydde løsninger. 

 

Ta effektive kredittbeslutninger basert på oppdatert informasjon