En enestående samarbeidspartner

Hva gjør Lowell til en enestående samarbeidspartner? Vi kjenner bransjen deres og forstår deres virksomhet. Vi kjenner lovverket og deres utfordringer - og vi vet hvordan vi kan hjelpe!

Vi i Lowell tar oppdraget vårt: "Vi får kreditt til å virke (for alle)" svært alvorlig. Vi er overbevist om at for å bidra til et velfungerende kredittmarked, så må vi besitte og kontinuerlig oppdatere kunnskapen, erfaringen og kompetansen som kreves til enhver tid.

Inngående bransjekunnskap
​Lowell har lang erfaring med kreditthåndtering i Norden. Vi har, gjennom det tette samarbeidet med oppdragsgiverne våre, og kollegaer med erfaring fra ulike bransjer, tilegnet oss inngående kunnskap innen forskjellige sektorer - fremfor alt innen bank og finans og energi.

I tillegg har vi en juridisk avdeling som følger nøye med på endringer i lovverk og markedet generelt.

En nordisk partner
​Dersom din bedrift er representert i hele Norden, passer det godt at Lowell tilbyr kreditthåndtering i alle de fire nordiske landene. Vårt tette samarbeid på tvers av Norden sikrer at våre kunder får et helhetlig partnerskap, samtidig som du også vil ha en lokal kontaktperson.

"Verdien av å ha et globalt partnerskap er viktig og er noe vi bygger og styrker hver dag [med Lowell]". ​Catharina Zelow Rødal, leder for faktura og betaling, Fortum Consumer Solutions

Våre eksperter tar vare på kundene dine
​Ved å sikre at dine kunder får best mulig kundeopplevelse, hjelper vi deg å bevare den verdifulle relasjonen til kunden din.

Siden juni 2020 har Lowell Norge brukt Net Promoter Score for å evaluere og optimalisere kundeopplevelsen. Net Promoter Score gir oss innsikt i hvordan sluttkunden oppfatter kvaliteten på tjenesten vår når de ringer oss, samtidig som de identifiserer områder som vi kan forbedre.

"Vi legger særlig vekt på det fokuset Lowell har på at kundene skal få god behandling og de streber etter å hjelpe kundene med å få regningene korrekt betalt. Generelt opplever vi at Lowells ansatte er kompetente, imøtekommende og oppriktig fokusert på å kontinuerlig utvikle samarbeidet." S. Kaae, leder for prissetting, fakturering og finansiell drift, Ørsted (Danmark) 

Verdien av å ha et globalt partnerskap er viktig og er noe vi bygger og styrker hver dag