Hvorfor bør jeg velge Lowell?

Hva skiller oss fra andre leverandører? Vi viser deg hvorfor du bør velge akkurat oss.

Hva gjør oss unike?

Lowell er et av Europas største selskaper for kreditthåndteringstjenester. Vi håndterer 36 millioner europeiske forbrukere, og vår erfaring i Norge, Norden og Europa gir oss en unik kunnskap om betalingsatferd.

Vårt nye dataanalysesenter i Amsterdam vil fremover bidra til at dette kommer våre kunder til gode i enda større grad. Vi kan med stadig større treffsikkerhet si hvilke tiltak som vil fungere best overfor hvilke målgrupper. Dette vil bedre kontantstrømmen din, redusere kredittiden, øke løsningsgraden og redusere kredittkostnadene dine.

I Norge ligger vi fremst i bransjen på å utvikle nye innovative løsninger slik at du som kunde skal få enda raskere betalt. Vi var for eksempel først i Norge med mobilbetaling av inkassokrav.

Vi møter dine kunder på en løsningsorientert og forståelsesfull måte for å bevare gode kundeforhold, snakker 24 språk, tar behandling av sensitive personopplysninger og compliance svært alvorlig, samtidig som vi har effektive metoder som sørger for at skyldnere faktisk betaler. Som kunde får du en brukervennlig web-løsning, der du får full oversikt over status på dine saker. Vi har også integrasjoner mot en rekke økonomi- og ERP-systemer. 

Våre ansatte har høy utdannelse og en stor andel har også inkassobevilling - noe som viser lang fartstid i bransjen og er et kvalitetstegn.


Hvorfor bør jeg velge Lowell?

  • Gode rutiner for internkontroll og compliance
  • Innovative løsninger
  • Inkasso i utlandet
  • Gjør det enkelt for skyldner å betale
  • Integrerte løsninger
  • Brukervennlig og god kundeweb
/media/109977/gettyimages-667669357_super.jpg

Noe av det vi er best på