Jobbe hos oss?

Jobbe hos oss?

I Lowell får du utviklet deg innenfor en spennende bransje hvor vi er svært opptatt av å finne gode løsninger både for våre kunder og de som skylder penger. Lowell er Europas nest største kreditthåndteringsselskap med 4400 ansatte fordelt på 9 land.

Bli kjent med oss

Kreditthåndteringsbransjen er i stadig endring, og vi i Lowell ønsker selvsagt å være med på å forme morgendagens løsninger. Samtidig som vi tilpasser oss forandringene i makredet, forbedrer vi fortløpende våre tjenester slik at vi stille til samarbeidspartneren og kunders forventning.  Vi nøyere oss ikke kun med løsninger som fungerer, vil vil tilby løsninger som gjør livet enklere. Om du er en person som ser muligheter i forandringer, kan du være den vi er på utkikk etter.  

 

NÅR DU JOBBER HOS LOWELL INNSER DU RASKT AT MENNESKER - SAMARBEIDSPARTNERE SÅ VEL SOM KUNDER ER KJERNEN I VÅRT ARBEID

Vi har et ungt miljø med 130 ansatte ved kontoret på Bryn i Oslo. Størrelsen gjør at du fort blir kjent, og vi er i stand til å handle raskt når det dukker opp gode idéer og muligheter.

Vi jobber med noen av Norges og Europas ledende selskaper og er en del av et sterkt, europeisk selskap med virksomhet i en rekke land. I hele Lowell-konsernet er det 4400 ansatte fordelt på 9 land, hvorav 850 av de ansatte befinner seg i Norden.

HVORFOR JOBBE I LOWELL NORGE AS?

  • Ungt og hyggelig miljø
  • Spennende utviklingsmuligheter
  • Viktig samfunnsbetydning
  • Gode personalordninger

 

Les mer om Lowell Norge og våre verdier.

/media/109935/donka-003-webb.jpg

Ledige stillinger

Vi tror på at det er våre ansatte som gjør at vi kan være i forkant i vår bransje, og vårt selskaps suksess er tett knyttet opp mot å bygge tillit og skape nye ideer. Derfor er vi alltid på jakt etter nye, talentfulle mennesker som kan bli en del av vårt team og forme fremtidens løsninger.  

/media/109847/high-five-for-success-671954964_6720x4480.jpg